sportske-pripreme
reprezentacija angole
Reprezentacija Angole na pripremam za Svetsko prvenstvo u košarci

Sportski Centar Osečina ima dugu tradiciju smeštaja sportskih ekipa, poput košarkaša, rukometaša, fudbalera, odbojkaša, kako muških tako i ženskih selekcija.. Odlično mesto za sportske pripreme svih selekcija.

Idealno mesto za sportske pripreme

Dobri uslovi priprema su garant uspeha, što potvrđuju rezultati ekipa koje su boravile kod nas, tako da je njihov uspeh i naš uspeh. Pored ekipa iz svih delova Srbije, naš motel može da se pohvali gostovanjem  košarkaške reprezentacije  Angole. Uslovi koji se pružaju, pored samog smeštaja, su i moderno opremljena sportska hala, fitness centar, teretana, mini pič teren, bazeni (mali, bazen za neplivače i olimpijski), teniski teren.

Blizina sportskih terena, sportske sale, olimpijskog bazena, omogućava sportistima sve uslove u kreiranju fizičke forme za postizanje vrhunskih rezultata.

5 Thoughts to “Sportske pripreme”

  1. Пропал автомобиль – Детективное агентство Москва, Как найти человека

  2. Sinisa Djakovac

    Poštovani, interesuje nas ponuda za fudbalski klub u periodu od 10-15 avgusta pa narednih 7 dana, pun pansion sa koriscenjem fudbaskog terena 12 termina 3h pre podne i 3h popodne. U pitanju su predtakmicarske selekcije 70-80 decaka i 5 trenera.

Leave a Comment