sportske-pripreme

Ženski odbojkaški klub Mladost iz Inđije u drugoj polovini avgusta meseca organizovao je sedmodnevni internacionalni kamp za odbojkašice. Sportske pripreme su realizovane u izvanrednim objektima i na terenima Sportskog centra u Osečini, kao i u izuzetno prijatnom prirodnom ambijentu i lepotama ovog dela zapadne Srbije.

Na prvom međunarodnom kampu u ovom mestu učestvovala su tri kluba, jedan iz Slovenije i dva iz Srbije, odnosno Vojvodine, sa ukupno 71 igračicom različitih uzrasta. Pored članica svih selekcija kluba iz Inđije (28 igračica), ovde su bile još odbojkašice njihovih sportskih prijatelja iz slovenačkog trećeligaša Logatac kod Ljubljane (15 devojaka), kao i mlađe selekcije Mladosti iz Pećinaca (27 devojčica).

Treneri iz sva tri kluba ističu da su prezadovoljni uslovima za rad, zatim smeštajem u motelu i kapacitetima sportiskih terena SC Osečina i hranom, kao i ukazanim gostoprimstvom uvek ljubaznih domaćina.

– Za izuzetno povoljan utisak itekako je zaslužan i domaći ženski odbojkaški klub, čiji se takmičarski pogon uveliko priprema za narednu sezonu. Sa njihovim ekipama odigrali smo nekoliko zanimljivih trening utakmica koje su itekako bile korisne za sve ekipe – dodaju stratezi Saša Bandić iz Inđije i njegov kolega Bojan Aleksov iz Pećinaca.

Darovita odbojkašica iz Inđije Gorica Gledović izjavila je da ona i njene drugarice nisu prvi put u Osečini i da će ovde uvek rado ponovo doći kad god im se za to ukaže prilika.